עמוד בית
החברה הישראלית לאולטרה-סאונד כללי ברפואה
האם בשר אדום באמת מסוכן לבריאות?

מבול של מחקרים בעד ונגד בשר אדום ומסרים סותרים לגבי אופן צריכתו הובילו לבלבול רב בקרב צרכנים. האם עלינו לצרוך בשר אדום במתינות או להימנע ממנו כליל? לירז בלומנפלד, תזונאית ונטורופטית העוסקת בשיטת הפליאו מסדרת לכם את הראש

ברוכים הבאים לחברה הישראלית לאולטרה-סאונד כללי ברפואה

חברי החברה מוזמנים להתעדכן בפעילות החברה, לעקוב אחר יומן האירועים, לשלם דמי חבר, ולקרוא חדשות מקצועיות
כניסה לחברי החברה
הציבור מוזמן לקרוא מידע בנושא אולטרה סאונד כללי ברפואה
איני חבר/ת החברה